Onze reparatieservice

Is uw garantie verlopen, of geeft de oorspronkelijke verkoper niet thuis? Wij kunnen u helpen met onze reparatieservice.

Sinds 2008 repareren wij robotstofzuigers, voornamelijk van het merk RoboRock en Neato. Ook verrichten wij kleine reparaties aan bijv. Roomba’s.

Lees in de beschrijving het stappenplan. Vragen? Bericht ons gerust!

 69,95

Totaal aantal producten
Opties totaal
Eindtotaal

24 uurs service

Wij repareren 85% binnen 1 werkdag

Voorraad

Onderdelen in eigen voorraad

Support van een deskundige

Reeds 15 jaar ervaring!

Stappen plan & uitleg over onze service

Hoe werkt het?

zo snel mogelijk uw stofzuiger weer in top conditie in 4 eenvoudige stappen.

Koop deze service

Specificeer uw omschrijving zo goed mogelijk

Wacht op instructies

Binnen een paar uur ontvangt u instructies per mail.

Na ontvangst

Na ontvangst van uw machine stellen wij de diagnose. U betaald enkel voor de gebruikte materialen. Is de kostprijs meer dan 50,00 euro, dan overleggen wij vooraf.

Factuur betalen

Na akkoord sturen wij u een losse factuur vanuit ons systeem. U betaald deze en wij sturen uw machine verzekerd terug met PostNL.

Wat bieden wij nog meer?

Veel gestelde vragen:

Op al onze reparaties heeft u 6 maanden (werkzaamheden) garantie en 12 maanden garantie op de vervangen onderdelen.

Wij overleggen altijd een BTW factuur. Mocht u een offerte wensen dan rekenen wij daarvoor 40,00 euro. De 40,00 euro wordt in mindering gebracht als u overgaat tot het uitvoeren van de reparatie door ons. Zie het dan als een voorschot betaling.

Indien de kostprijs van de benodigde onderdelen te hoog uitvalt en uw machine eigenlijk total-loss is, dan zeggen wij dat natuurlijk eerlijk. U bent dan natuurlijk wel de reparatieservice verschuldigd. Deze dekt namelijk onze tijd.

Mocht uw machine onverhoopt niet te repareren zijn, dan bent u alsnog de aanschafprijs van de reparatieservice verschuldigd. Gelukkig kunnen wij meer dan 95% van de stofzuigers repareren.

Onlangs door u bekeken